13 Nisan 2014 Pazar
Bulyon kullananlarin dikkatine !!!
Gunumuz de katki maddelerini esas alarak yedigimiz urunleri sececek olursak saniyorum ki hepimiz ac kaliriz. Makul bi sekilde bu isi nasil yapabiliriz diye kendimize soracak olursak bunu olabildigince en aza indirerek bir yerden hayatimiz da uygulamaya baslayabiliriz.Bir ornek verecek olursam o leziz mi leziz,tane tane yaptiginiz pilavlarinizda ki ve kisin ilac niyetine,icinizi isitmak icin ictiginiz corbalarinizda kullandiginiz bulyonlarla baslayabiliriz. Bulyonlarimizi kendimiz yapicaz. Cok zor degil korkmayin hemen. Tavuk veya et pisirip hasladiginiz zaman,suyuyla isiniz kalmadigi takdirde et & tavugun suyunu plastik buz torbalarina aliyoruz. Ve buzdolabina atiyoruz. Ve daha sonra yemek yaparken buzdolabindan cikarip saglikli ve en lezzetlisinden kullaniyoruz👍
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder