Sizlere yapmış olduğum bu yapımı oldukca basit makarnanın tarifini vereceğim.
1 paket spaghettimizi tam on dakika haşlamaya bırakıyoruz.
Makarnamız haşlanırken; kornişon turşularımızı oldukca ince, uzun şeritler halinde kesip,
Jalapeno biberlerimizi de dilimliyoruz ve makarnamız haşlanırken ayrı bir tavada orta ateşte 2-3 dakika kadar,çok az bi miktar tereyağında öldürüyoruz. İstediğimiz kıvama geldiğini anladığımızda 2 paket kremamızı üzerine ilave edip dilediğiniz baharatları ekleyip,sosunuzu makarnayla bir araya getirip afiyetle yiyebilirsiniz.
Ben 1 paket makarnaya 2 paket kremanın tam geldiğini düşünüyorum.İsterseniz 1 pakette kullanabilirsiniz,size kalmış.
Baharat olarak da yenibahar,toz kırmızı biber ve karabiber kullandım.
Zaten jalapeno yeterince acı daha da acıya gerek var mı diycek olabilirsiniz.
Sizin damak zevkinize kalmış.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder